fredag 27 juli 2012

OS tema överallt...

Nu är det OS, och varför inte visa din idrottsglädje på dina naglar! Vi har gjort två olika naglar för inspiration. Nu kommer vi att få se massor av spännande sporter i flera veckor framöver, och glöm inte bort paralympic efter det. Klara färger och ringar är självklara inspirationskällor. De två söta maskotarna Wenlock och Mandeville är helt oemotståndliga.




Loggan för årets spel i London har inspirerat den första nageln. Det här är en bra design för nybörjare med nail art penslar. Det går bra att använda vilken typ av nail art pensel som helst här, men en rund är enklast att jobba med tycker vi. Nageln är målad i vitt först, och sedan med akrylfärg eller nagellack i ceriserosa för loggan. Börja med att rita konturerna och fyll sedan i hela motivet. Detta är gjort på fri hand och ger en personlig tolkning av motivet. Lacka över med ett tjockt top coat för att skydda nail art designen. Vi använder ofta Konads special top coat för sådana här tillfällen för det är tjockt och blir riktigt blankt när det torkat.











Processen: öva på papper innan du gör på naglarna så du har lite av känslan inne.





















Den andra nail art designen har de klassiska OS-ringarna. Dessa gjorde vi genom att ta cirkelpaljetter från ett av våra dekorationskit. Sedan målade vi dem i de fem färgerna. Det går bra att måla med akrylfärger eller nagellack. Låt torka ordentligt innan de fästs i blött nagellack. Lacka över med ett tjockt top coat så ringarna är skyddade.

Processen: måla "ringarna" och låt torka. Håll till på ett plastunderlag så släpper de lättare än på papper. Här har vi använt en förpackning som underlag att måla på.

Lycka till!
/*PIN IT BUTTON!*/