lördag 29 juni 2013

Aqua-mix nail art


Att mixa flera motiv, men samtidigt hålla sig inom en färgskala ger liv åt din design samtidigt som det känns kul med de olika naglarna.
Aqua, vitt och grått är färgerna vi valt till detta nail art set.

Tumme: Med hjälp av hexagonglitter har vi gjort en fransk manikyr. Måla hela nageln med ett matchande nagellack först, och låt torka. Måla sedan top coat ute på tippen så du kan fästa glitterpartiklar en och en med hjälp av t ex en manikyrsticka.

Pekfinger: Måla hela nageln vit, och gör efter det prickar i grått och aqua med hjälp av ett dottingtool.

Långfinger: Måla hela nageln precis som tummen med ett nagellack som matchar glittret. Sedan kan man göra på olika sätt för att glittra ner hela nageln. Vi valde att blanda glitter med top coat och sedan pensla på i flera lager.

Ringfinger: Måla hela nageln vit och gör sedan en ram i grått runt hela nageln kanter med hjälp av en nail art pensel.

Lillfinger: Enkelt med endast nagellack i samma gråa nyans som används till de andra naglarna.

Lycka till!

tisdag 11 juni 2013

Cult Nails Time Traveler med Konad M76


De nya Cult Nails nagellacken som nu finns i butiken måste självklart användas på en gång! Klassiskt blåvitt med lacket Time Traveler som bottenfärg, och över det stämplat med Konad bildbricka M76 i vitt.

Variera motivet över naglarna genom att placera det i olika riktningar. Vi har också använt bara den ena blomman av motivet genom att torka bort den ena med en tops när den är på stämpeln. På så sätt är det lättare att inte stämpla över en redan stämplat blomma.


onsdag 5 juni 2013

Sista minuten bröllopsnaglar

Är du ute i sista minuten med att fixa naglarna till bröllop kan french tip stickers vara en snygg och snabb lösning. De är lätta att använda, och ger ett vackert resultat. De har små gnistrande rhinestones (strassstenar) som tillför lite extra glamour!


Hur man gör kan du läsa här


PS. Beställer du innan kl 15 vardagar, skickar vi iväg din beställning samma dag, vilket innebär att du oftast har den hos dig redan dagen efter! (Ej helger)
/*PIN IT BUTTON!*/