fredag 21 september 2012

Olika men ändå lika

Variera dina stämplade nagelmotiv genom att byta färg på dem. Här har ena nageln vit botten med rosa zebramotiv, och den andra rosa med vitt zebramotiv. Plötsligt kan du få ut dubbelt upp av dina bildbrickor!
zebra3


zebra1
Börja med att måla hela nageln i den färg du valt ut. Vi fick blanda flera nyanser av rosa för att få till en så bra match mot det rosa speciallacket som möjligt.

zebra2
Stämpla sedan med vitt speciallack. Det syns lite “fransar” av motivet som hamnat utanför nageln, eller på huden. Det blir lätt så när din nagel är mindre än själva motivet du stämplar. Ett enkelt sätt är bara att dra försiktigt med fingertoppen längs kanten så lossnar “fransarna”. Lacka med skyddande top coat när du är klar. Gör sedan samma sak på den andra nageln fast tvärtom, vit botten och rosa stämpelmotiv.
Den här tekniken fungerar med alla bildbrickor, det svåra kan vara att hitta ett matchande nagellack till speciallacket. Men om du också tänker på att det går att blanda nagellack, och speciallack precis som med vanliga färger blir det enklare. En blandteknik vi skrivit om tidigare kan du läsa om här
Vi har använt bildbricka M57, vitt och rosa speciallack och top coat. Använd lösnaglar när du över och sätt fast dem med häftmassa på ett övningsfinger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/