onsdag 17 oktober 2012

Ett litet spöke




Idag börjar vi en miniserie med Halloween-nail art! Vi har också samlat en del produkter under temat Halloween i butiken så du enkelt kan komma igång. Få tillfällen på året är lika passande att spöka till det på...

Vi börjar med en enkel nail art som du kan göra med lösnaglar eller om du bygger naglar med tippar. 


Börja med att markera en vågig linje på nageln med hjälp av en penna. Ritar du högre upp får du en kortare lösnagel, och ritar du som vi gjort längst ner blir det en längre nagel och i sin tur längre spöke.

Klipp sedan längs med din linje, det kan vara lite knepigt att få till det i kurvorna, prova att använda en liten sax, och fila till eventuella ojämnheter efteråt. OBS! Gör inte detta på dina naturliga naglar, endast lösnaglar eller tippar.

Måla sedan hela nageln vit och låt torka.

Med hjälp av ett dotting tool kan du enkelt dutta dit två ögon och en mun. Det går lika bra att använda akrylfärg som nagellack för att dutta dit  det svarta detaljerna. Kom ihåg att lacka över med top coat när du är klar.

Det färdiga resultatet. Ett sött spöke som inte skrämmer allt för många får vi hoppas! Detta är en design som passar utmärkt på ett Halloween-party. Ett tips är att använda fäststickers då du enkelt vill kunna ta loss dina lösnaglar efter en kväll. Lycka till!

PS. Du har väl inte missat att alla kunder får en liten present på köpet just nu! DS.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag älskar verkligen er blogg och webshop!
    Jag undrar om ni har skrivit något inlägg om hur man gör UV gel naglar? Mer än det som står under tips och råd? För skulle jättegärna vilja ha en guide med även bilder steg för steg eftersom det blir lättare att första också. Om ni inte har det, skulle ni inte kunna skriva ett?
    MVH Johanna Wiker

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du gillar vår blogg! Än så länge har vi inte något inlägg för gele-naglar, men det ska vi sätta upp på att göra listan!

    SvaraRadera

/*PIN IT BUTTON!*/