tisdag 19 mars 2013

Enkel påsk nail art

Idag börjar vår miniserie med påsk nail art. Vi kommer visa en rad olika nail art som alla passar perfekt till påsk! Gemensamt för dem alla är att de är gjorda med dotting tools. Du kan använda dotting tools med vanligt nagellack eller med akrylfärg. Häng med på den första beskrivningen här idag. 



Börja med att måla naglarna i en vårig nyans av till exempel lila. Låt torka ordentligt för att minska risken för att blanda ihop färgerna när du börjar måla prickarna.



Välj sedan ut ett dotting tool i den storlek du vill ha dina prickar. Här har vi valt ett mellanstort. Doppa sedan den ända du vill använda i en liten "pöl" med nagellack eller akrylfärg och dutta på nageln. För att få så jämna prickar som möjligt är det bäst att torka av dotting toolet efter varje prick, och doppa igen på nytt. Vill du ha lite olika storlekar på prickarna kan du dutta två prickar innan u doppar i nagellack igen. Du kan också variera med hur du placerar dina prickar, i rader eller annat mönster, eller mer ojämnt fördelat som vi har valt.



Låt prickarna torka ordentligt, det kan ta ett tag då det ofta blir tjockt med nagellack när man använder ett dotting tool. Avsluta med ett lager top coat för att jämna ut ytan och extra glans.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/