tisdag 23 april 2013

Bröllopsnaglar med glitter och strass

Idag gör vi en design som passar utmärkt när man vill vara extra fin, som på ett bröllop. Vi placerar dekorationen nedtill på nageln, men det går också bra att vända på, som en form av fransk manikyr.



Börja med att välja en nyans du vill ha på dina naglar. Vi har en neutral beige ton här. Placera sedan ett runt klistermärke nere vid nagelbandet. Vi har använt ett hålförstärkar-klistermärke, som man kan hitta i pappershandeln eller på en stormarknad. Dessa har en bra storlek på en cirkel. Lacka sen nageln i din valda nyans. Eventuellt målar du 2 varv om du vill ha ett mer täckande resultat. Låt torka med klistermärket kvar.


Blanda ett löst silverglitter med lite top coat, och måla på ett tunt lager upp till ungefär halva nageln. Om du har ett glitternagellack kan du använda det också. Mer om hur du blandar glitter i top coat kan du läsa här. Ta bort klistermärket och låt glittret torka.



När glittret torkat måla på lite top coat, som du kan fästa strassstenar i. Placera en rad med stenar i olika storlekar längs med den målade kanten. Använd en plockpenna för att placera stenarna. Placera fler stenar lite spritt upp på halva nageln för extra mycket glittereffekt!


Det färdiga resultatet! Denna design passar bra att göra likadan på alla naglar. Vill man variera med olika design på naglarna, kan det vara snyggt med en nagel per hand som är helt i glitter, och övriga i denna design.

Vi har använt:
Lösnaglar
Runt klistermärke
Beiget nagellack
Top Coat
Silverglitter
Strasstenar i storlekarna 1,5 & 1,8 mm
Plockpenna
Övningshållare
Pensel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/