måndag 15 april 2013

Lär dig göra bröllopsnaglar och festnaglar

Årets säsong för bröllop och fester av alla de slag närmar sig, och det är många som vill passa på att göra sina naglar extra fina till dessa tillfällen. Du kanske har lyckan att själv stå brud i år? För många är naglarna en viktig del av sin bröllopsoutfit. Även som gäst är det kul att få klä upp sig och sina naglar för en dag med något alldeles extra.

Vi ska under våren visa flera extra festliga nageldekorationer du eller en kompis kan göra själv hemma. Det är inte så svårt som det kan se ut. Följ bara våra steg för steg beskrivningar så kommer du kunna visa upp årets snyggaste manikyr!

Här följer några råd att tänka på till den stora dagen eller festen om man är ovan att göra nail art:

  • Öva på din design i god tid innan du ska ha den "på riktigt". Då vet du hur lång tid det kan ta att göra och om du använder mycket 3D-dekorationer får du också prova på känslan av att ha naglar som är tjockare än dina naturliga naglar. 
  • När det är dags att göra den "riktiga" dekoreringen är det bra att göra den dagen innan bröllopet/festen. Det blir inte lika stressigt, och naglarna hinner torka ordentligt. Samtidigt är de i så gott som nyskick till dagen efter. 
  • När du gjort din design tänk på de vanliga förhållningsreglerna för en hållbar manikyr; diska med handskar, använd inte naglarna som verktyg mm. (Fler tips kan du läsa här
  • Om olyckan skulle vara framme och en dekoration falla av, eller att nagellacket flagnar, ha med ett litet kit med de nagellack du använt och några extra dekorationer så att du kan laga under dagen vid behov.

Fransk manikyr är lika klassiskt som självklart för många brudar och festdeltagare, så idag börjar vi med att visa några olika sätt för fransk manikyr som vi visat tidigare. Framöver kommer fler bröllops- och festnaglar att visas, så titta gärna förbi igen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/