fredag 31 maj 2013

Premiär för Cult Nails 1 juni!

Äntligen är det premiär för Cult Nails i Sverige!

Cult Nails startades av Maria Morrison, som under många års tid irriterade sig över att alla de stora tillverkarna kom ut med liknande kollektioner. Hon bestämde sig för att starta sitt eget märke och det har snabbt vuxit sig populärt hemma i USA och är nu äntligen i Sverige!
Alla Cult Nails nagellack är så kallade ”3-free”, det vill säga att de inte innehåller något av de giftiga ämnena toulene, formaldehyd eller dibutyl phthalat. Som en bonus innehåller de inte heller kamfer och är inte testat på djur och alla förpackningar är återvinningsbara. Cult Nails erbjuder nyanser i ett brett spektra så alla kan hitta den nyans som passar bäst.

Vi säljer ett utvalt sortiment att Cult Nails från och med imorgon!

Introduktionspris 99 kr fram till 1 juli





Wicked Fast (Speed Dry Top Coat) är det enda snabbtorkande lacket du behöver. Ger en hård spegelblank yta som skyddar ditt lack. Wicked Fast har omnämts som det bästa snabbtorkande lacket enligt Temptalia.
Nyans: Glasklar
Finish: Spegelblank



Get It On (Perfecting Base Coat) är utvecklat för att ge en perfekt bas till ditt färgade nagellack samt skydda dina naturliga naglar från missfärgning.
Nyans: Glasklar rosa ton
Finish: Halvmatt



Tempest är ett kritvitt nagellack som är högglansigt. Perfekt för en fransk manikyr och bra för nail art!
Nyans: Vitt
Finish: Creme



Enticing är en mjuk och inbjudande diva utan dramatik. Iklädd detta silkeslena, skirt rosa lack, förmedlar du tidlös Hollywood-elegans! Passar perfekt till fransk manikyr.
Nyans: Ljusrosa
Finish: Skirt



Scandalous är det perfekta korallfärgade jellylacket. En nyans som många drömt  om, som för tankarna till glänsande jellybeans. Sommar på flaska!
Nyans: Korall
Finish: Jelly



Annalicous är bedårande och elegant på samma gång. Detta röda nagellack visar sig vara allt annat än vanliga när lysande glitter av rött och guld dansar runt på dina naglar.
Nyans: Röd
Finish: Shimmer



Evil Queen kräver uppmärksamhet och beundran, den onda drottningen visar upp sin favoritfärg ... rött. Höglansigt superrött nagellack.
Nyans: Rött (julröd)
Finish: Creme



Inspirerad av Cult Nails grundare Marias attraktion för vampyrromaner, förklarar Quench sig den sannaste av blodröda.
Nyans: Rött (blodröd)
Finish: Creme



Devious Nature har en fenomenal nyans. Perfekt pigmentering, felfri täckning och en fantastisk glans, gör detta nagellack till "det"  nagellack du måste ha.
Nyans: Cerise
Finish: Creme



Vicious är en djupt lila nyans som passar perfekt för de kvällar du behöver lite extra krydda men samtidigt vill hålla stilen.
Nyans: Mörkt lila
Finish: Creme



Som Cult Nails allra första nyans har My Kind of Cool Aid en hög fana att bära, och gör det med bravur! Lugn lavendel blandas med vass granit och ger ett delikat och elegant skimmer.
Nyans: Lavendelgrå
Finish: Shimmer



Princess är ett mjukt  himmelsblått nagellack, med delikat kopparskimmer för att få prinsessan att stå ut på balen.
Nyans: Himmelsblått
Finish: Shimmer



Time Traveler är den absolut perfekta marinblåa nyansen. Inte i något annat universum kommer du att hitta en mer fantastisk och levande cremeblå att bära på dina naglar. Du kan officiellt sluta leta nu – Time Traveler är här!
Nyans: Marinblå
Finish: Creme



Nevermore ger ett perfekt högblankt svart resultat med endast ett lager! Denna nyans är perfekt för en komplett manikyr, och går även bra att stämpla med.
Nyans: Svart
Finish: Creme




Deal With It är ett härligt limegrönt lack för dig som vill synas! En hint av mikrofint guldskimmer ger en helt ny dimension och ett lack du aldrig tidigare har sett.
Nyans: Limegrön
Finish: Shimmer



Blaze är den perfekta blandningen av glödande guld- och kopparglitter. Ett fantastiskt lack som passar alla som vill glänsa – för tro oss, ingen kommer att missa dig!

Nyans: Guld/koppar
Finish: Glitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/