tisdag 21 maj 2013

Produkt i fokus: Övningshållare

Vår nya övningshållare i skumplast är praktisk att använda när man vill ha flera naglar att måla eller öva på samtidigt. För dig som gillar att dekorera lösnaglar är detta ett bra hjälpmedel. Här visar vi hur man monterar ihop hållaren: 

I förpackningen  får man alla utstansade bitar, och ett ark med klistermärken man kan använda för att fästa lösnaglarna med. Den tjockare av de 2 bitarna är den som kommer att bilda botten. Ta loss alla 5 bitar, och sätt ihop dem till en cirkel. Peta också ut de fyrkanter som sitter i mitten på varje bit. Spara den långa delen som blir över, den kan man använda om man vill ha alla nagelhållarna på rad istället för i cirkel.


Den andra lite tunnare biten består av det som naglarna ska sitta på. Ta isär alla bitar och ta bort fyrkanterna i mitten. De delar som ser ut som en tårtbit ska ha en av de fyrkantiga bitarna intryckt i sig. Tänk på att de runda hörnet på den fyrkantiga biten ska sitta utåt.


Stick sedan ner en av de ihopsatta delarna sedan förra steget i varje del av bottencirkeln. I mitten sätter du den runda biten som ser lite ut som ett kugghjul för att låsa själva konstruktionen.


Använd de medföljande klistermärkena för att klistra fast lösnaglarna med. Klistret är inte permanent så du kan enkelt få loss naglarna sen. Här ser du också hur du kan montera hållaren på längden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/