tisdag 6 november 2012

Glitter på tipparna

Glitter är alltid snyggt, och ger direkt en festlig stämning. Elegant glittriga tippar är aldrig fel. Följ steg-för-steg hur du gör här nedanför.
glittertip1
För att snabbt få till en skarp kant på dina glittertippar kan du använda mallar för franks manikyr. Då behöver man inte vara så noga med lackningen. Se bara till att det inte lägger sig stora glitterpartiklar över guiden om du vill få en skarp och markerad linje. Hamnar det stora partiklar där, riva de av när du tar bort guiden sen. Måla med glitternagellack, eller gör ditt eget genom att blanda löst glitter med top coat. Måla så många varv som behövs för att få tillräcklig täckning.
glittertip2
När man målar med mycket glitterlack ute på tippen, blir det lätt en som en “kulle” där lacket sitter. Jämna ut genom att lacka fler varv med top coat över hela nageln, men sluta innan du kommer fram till glittret (se pilen). Lacka till sist över hela nageln som vanligt med top coat. Tänk på att låta torka ordentligt mellan varven eftersom det ska på så många lager lack här.
glittertip3

Lycka till!

PS. Våra populära color wheels funkar inte bara utmärkt till nagellacksprover, utan även för att öva nail art

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/