lördag 11 februari 2012

Fäststickers till lösnaglar


Vill du bara använda dina lösnaglar för en kväll? Limmar du fast lösnaglarna med nagellim är det lite meckigare att få av dem, men med fäststickers desto lättare!


I förpackningen ryms 40 stycken i olika storlekar. Börja med att mäta ut lösnaglarna du ska använda och fila till dem som inte passar perfekt. Klistra sedan fast en fästbit under lösnageln. Fäststickern är väldigt klibbig så försök att inte ta i den med fingrarna, då sitter den inte lika bra. Använd gärna en pincett eller liknande.


Tryck fast på din egen nagel. När du sedan vill ta av naglarna så blöt upp dem i ett vattenbad eller hoppa in i duschen. Nä vatten tränger in emellan brukar de lossna ganska lätt. Använd i annat fall en manikyrsticka för att försiktigt bända loss lösnageln. Var försiktig! Dock är det väldigt liten risk att skada din egna nagel i jämförelse med om du bänder loss lösnaglar som är fästa med nagellim, vilket du absolut inte får göra!


Har stickern fastnat på din egen nagel och är svår att få bort, håll en tuss med aceton mot nageln någon minut. Glöm inte att återfukta dina naglar med en nagelolja efteråt!

Du hittar fäststickersarna här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/