måndag 27 februari 2012

Nya lösnaglar att dekorera själv

Nu har vi fått in en helt ny kollektion med lösnagalar som är neutrala, dvs helt tomma. De passar utmärkt att dekorera själv precis som du vill ha dem. 


Vi har fått in flera olika lösnaglar med olika passform för att du enkelt ska hitta den som passar dig bäst. Dessa lösnaglar passar utmärkt för dig som vill skapa egna konstverk på dina naglar eller bara ha extra starka och långa naglar . I kollektionen ingår fyra olika former på lösnaglar varav två även finns som clear. Alla naglar går att forma till med nagelfil, sax eller en tipcutter.  Lösnaglarna levereras i en box med 100st i 10 olika storlekar. 

Square
 
Square full tips
Square full tips är som namnet antyder en fyrkantig nagel som också är kortare än andra. Denna lösnagel är lite plattare också om man tittar på den från sidan och passar därför bra för den som har platta naglar. Square är fyrkantig i formen ner mot nagelbandet och inte avsmalnande ut mot tippen.

Almond
 
Almond full tips
Almond full tips är mandelformade lösnaglar med en rundad tipp. Denna nagel är lite kortare än vad active och complete är. Från sidan är Almond böjd på samma sätt som active och complete. Ner mot nagelbandet är Almond också något rundad och smalnar av ut mot tippen. Passar den som har små naglar.

Active natural

Active clear

Active full tips
Active full tips finns i både natural och clear. Denna lösnagel är lång, men går att klippa ner till önskad längd. Från sidan är Active böjd på samma sätt som almond och complete. Ner mot nagelbandet är Active något rundad och smalnar av ut mot tippen. Många av våra färdigdekorerade lösnaglar är gjorda på activenageln.

Complete natural
Complete clear

Complete full tips
Complete full tips finns i både natural och clear. Denna lösnagel är lång, men går att klippa ner till önskad längd. Från sidan är Complete ganska platt vid ytan som fästes mot nageln, men mer böjd ut mot tippen.  Lösnageln är fyrkantig i formen ner mot nagelbandet och inte avsmalnande ut mot tippen. Detta är den mest helttäckande nageln, om du vill kunna fila till rätt passform själv är detta rätt val då den är bred både uppe på tippen samt nere vid nagelbandet. Complete är samma lösnagel som vi haft i sortimentet tidigare under namnet ”full cover”

Välj rätt lösnagel:
Vilken är mest böjd?
- Almond full tips
Vilken är längst?
- Complete full tips
Vilken är platt?
-Square full tips

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/*PIN IT BUTTON!*/