torsdag 13 oktober 2011

Nail Art - Spiders

Här kommer en till Halloween-design som är väldigt enkel!


Såhär gjorde vi dem: Först målade vi tippen orange och sedan drogs ett svart streck längs med kanten med hjälp av Nail Art Pensel 04. Efter det målade vi över hela nageln med ett lager China Glaze Fairy Dust som är ett mycket finkorningt glitterlack. Efter det målade vi spindlarna med hjälp av Dotting Tool och Nail Art Pensel 04, och avslutade med ett lager top coat. Tycker man att det är svårt att rita spindlar på frihand kan man istället stämpla med Konad bildbricka M28.

2 kommentarer:

  1. Riktigt tjusigt! Jo jag tänkte fråga om man kan använda vilka penslar som helst till akryl naglar? Med det menar jag om man kan köpa extra i olika storlekar på ex panduro, penslar som då egentligen är till för ex akryl målar färg? Eller måste man använda nån speciell pensel och då endast kunna handla det på nagel sidor?

    SvaraRadera
  2. Hej Alma, Tack för din kommentar! Du kan köpa dina akrylpenslar vart du vill! Det är en smaksak om man vill ha ett runt eller ovalt huvud (där stråna är fästa) på penseln. Panduro har en del med runda runda huvuden, så prova gärna dem. Tänk på att köpa penslar av äkta hår, eftersom plasthår kan förstöras av akrylvätskan. "Nagelpenslarna" man köper på nagelsidor är ofta formade med tjock bas och en spets med olika längd på stråna för att lätt kunna arbeta med den mjuka akrylen, men som sagt, det är bara att prova dig fram! Lycka till!

    SvaraRadera

/*PIN IT BUTTON!*/